Genealogie Alblasserwaard
Afbeeldingen

Klik op de foto om naar de afbeeldingen in de database te gaan. Zorg eerst voor het aanvragen van een inlog op de startpagina van de database.

Afbeeldingen

In de database bevinden zich meer dan 12.300 foto's. Deze zijn voor een groot gedeelte verkregen van bezoekers van deze website. Veel foto's hebben wij voorzien van een watermerk om ongewenst gebruik te voorkomen. Mocht u een foto zonder watermerk wensen, dan sturen we u die - mits aanwezig - per email toe. De copyrighthouder staat voorzover wij dit (kunnen) weten onder de foto.

Natuurlijk stellen wij het zeer op prijs om foto's van uw ouders, grootouders en verdere familie te mogen ontvangen. U kunt op eenvoudige wijze rechtstreeks foto's van uw voorouders uploaden. Zie op het persoonsblad in de databse en klik op STUUR FOTO'S & DOCUMENTEN. Voor het copyright op deze foto's verwijzen wij u nadrukkelijk naar de bronvermelding onder de foto's.

Attentie

Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid een afbeelding tegenkomen die volgens u onrechtmatig is geplaatst, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit aan ons te melden. Wij kunnen dan indien noodzakelijk maatregelen nemen. Voor de goede orde melden wij dat deze website op geen enkele wijze een commercieel doel heeft. Alles is hobby.